HTML

Férfaknak Nőkről...

Útmutató a nőkhöz...Minden férfinak szüksége van egy kis eligazításra a Nők világában. Sokszor hallom a férfiaktól, hogy "nem értem a nőket" "a nők bonyolultak". Hát férfiak most itt a segítség. Mire is vágynak a nők? A blogomból minden kérdésedre megleled a választ.

Friss topikok

Linkblog

10 dolog amit soha...

2010.05.04. 10:25 Mona 78

 

10 dolog amit soha ne mondj egy várandos nőnek.

 

terhesenÍme néhány szemelvény azokból a mondatokból, amelyekkel rendszeresen bombázzuk az állapotos nőket. Érdemes rápillantani, hogy ezek hogyan csapódnak le a célszemély agyában. Következzen tehát 10 klasszikus mondat, félkomoly magyarázatokkal kiegészítve. A lista persze szabadon bővíthető..

  

 

1. "Egyben vagy még?" - Biztos lehetsz benne, hogy rajtad kívül legalább harmincan megkérdezik tőle naponta. Ha megszületik a gyerek, hidd el, te is értesülni fogsz róla.

2. "Nem félsz a komplikációktól?" - De fél. Sőt, már az összes extrém esetet elolvasta a Kismama magazinból.

3. "Nem kell félni, simán menni fog." - Simán biztos nem fog menni, de ilyet elsősorban úgyis pasik mondanak, akiknek fogalma sincs az egészről.

4. "Nem értem, miért nem szülsz már, ahhoz nem kell ész" - No comment.

5. "Azt hallottam, hogy xy-nak ez meg az lett a baja a gyerekének." - Na ez az egyik legrosszabb fogás. Mire egy nő végigmegy a kilenc hónapon, már halálra sokkolták a legkülönbözőbb rémtörténetekkel, nem biztos, hogy még egy újabbra vágyik.

6. "Megsimogathatom a pocakod?" - Általában ezt a legtöbb nő utálja. A terhesség alapvetően egy intim állapot, csak ugye erőteljesen látszik. Normális esetben sem azzal kezded az ismerősödnél, hogy "megfoghatom a melled?".

7. "Ne csináld ezt vagy azt." - Újabb kitűnő vérnyomásnövelőt mondtál. Hidd el, tudni fogja mit szabad csinálnia, mit nem. A család előtted már úgyis eleget osztotta az észt.

8. "Pihengess sokat." - A terhesség egésze egy nagy kényszerpihenő. Egy kismamának inkább programot ajánlj, ne pihentesd állandóan. Ha fáradt, úgyis megtalálja az ágyat.

9. "Terveztek másik gyereket is?" - Igen, gondolhatod, hogy a terhesség kínjai mellett épp azon agyal a kismama, hogy mikor kínlódhat végig újabb 9 hónapot.

10. Szülés után: "Nagyon fájt?" - Ilyenkor azt kell mondani: 1. Dehogyis, remek volt. 2. Hát, a teherbe esést jobban élveztem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfivagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr21973252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása