HTML

Férfaknak Nőkről...

Útmutató a nőkhöz...Minden férfinak szüksége van egy kis eligazításra a Nők világában. Sokszor hallom a férfiaktól, hogy "nem értem a nőket" "a nők bonyolultak". Hát férfiak most itt a segítség. Mire is vágynak a nők? A blogomból minden kérdésedre megleled a választ.

Friss topikok

Linkblog

Megfordult az udvarlás...

2010.05.04. 10:14 Mona 78

 

 

Megfordult az udvarlás

Egy barátnőm elmondása szerint....

undefinedAzokon a ritka napokon, mikor kimozdulok itthon egy-egy buliba, fáj amit látnom kell. Persze az a fiúknak biztos kényelem és tök oké, hogy egy lány odamegy hozzájuk, és azonnal flörtbe kezdenek, de a hozzám hasonló " konzervatív??" lányoknak eléggé nehezére esik odamenni egy sráchoz és felvenni a nadrágot majd felkérni egy táncra. Az egyik barátnőm sportot űz abból, hogy egy buliban hány fiút kér fel táncolni. Nem vicc!! Hol vannak a normális srácok?? Komolyan mondom, én már azt is nagyra értékelem, ha próbálkozik, és nem küldöm el a bús francba és nem röhögöm ki, de könyörgöm! Még meg sem merik tenni. Most nem csak rólam van szó, hanem a hozzám hasonló lányokról is. Mikor Annával, az egyik legjobb barátnőmmel először találkoztam, olyan csajnak tűnt, aki két perc alatt az ujjaköré csavarja a fiúkat, és mikor megtudtam róla, hogy valójában ugyanúgy gondkolkodik mint én, tehát nem udvarol egy srácnak, eléggé meglepődtem. A fiúkban az a baj, hogy nem értenek néha sem a test, sem a jelbeszédből , sőt, egyesek süketnémák!! Könyörgöm! A tesóm azt mondta, nem vagyunk elég egyértelműek, és a jó csajok mind foglaltak, és gáznak élik meg, ha visszautasítják. Pedig basszus minden fiú felfoghatná végre a szitut. Csak a ribizlik (ribancok) küldik a franca, egy értelmes lány fel tudja fogni a fiú érzéseit is. És az ép csaj nem szórakozik egy fiú érzéseivel ( ok, vad bulik kivételek) XD. Az én sulim negyedének a fele fiú, a többi lány, és még az a maradék fiú ( akinek a többsége rendes és jófej), éli világát úgy, hogy álmodozik arról a csajról, aki a címlapokon pózol. Pedig üzenem nekik, hogy olyan csaj nincs -.-" Igen srácok, ez az igazság. XD Összefoglalva a dolgot, én tisztelek minden fiút aki próbálkozik!! ( és nem nyomul, hisz elég gáz, ha egy csajnak 10x kell azt mondania, hogy ELÉG!). Tehát minden fiúnak ajánlom a próbálkozást, és még ha kosarat is kap, legalább megpróbálta más férfitáraival ellentétben, és ne süllyedjünk már olyan mélyre, hogy egy csaj megy oda egy fiúhoz, mindenféle gázos ismerkedős szöveggel, bevetve minden csábító vonzerőjét. -.-" Az a szép az életben, ha sikerül is valami, amiről csak álmodoztunk eddig, nem pedig az, ha várjuk a sültgalambot. :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfivagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr941973229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása